Twilight?

3kommentarer



Jag totalratade Twilight när hajpen började. Nu, sisådär 6 år efter första boken kom ut, har jag köpt bok ett: Om jag kunde drömma.

Boken är redan utläst och jag har en del synpunkter som jag gärna vill diskutera. Ett inlägg kommer upp lite senare i veckan.

Tills dess:
Har du läst Twilight-böckerna?
Vad tyckte du?







3 kommentarer

Miriam

24 Nov 2011 00:16

Men nej läst den inte på svenska!! Mycket bättre på originalspråket så mycket finare men ändå inte svårläst!



Jag skäms inte! Jag ÄLSKAR böckerna. Såg precis Breaking Dawn på bio och blir toksugen på att läsa om böckerna ^^ Dom blir bara bättre och bättre. Sista är tokspännande!



Har bara läst dem en gång dock, för ett par år sedan. Men skulle bli förvånad om jag inte gillade dem igen efter en omläsning.

Sara

24 Nov 2011 11:43

Jag läste första boken strax efter att första filmen hade haft premiär. Det var så mycket snack om böckerna i media då och jag läste den första mest för att kolla om jag hade missat nåt. Det hade jag. Jag tyckte att böckerna var riktigt bra när jag läste dom. Blir jag sugen nu för tiden sätter jag på en film, läsa om dem har jag inte gjort...än.

Louise

24 Nov 2011 15:06

Jag har läst böckerna, läste dem innan jag såg filmerna. Måste säga att böckerna är väldans mycket bättre än vad filmerna är, men jag tycker väl inte att böckerna är några mästerverk direkt.

Kommentera

Publiceras ej