Tre underbara väldoftande färskingar ligger här hemma och frestar mig! Helst vill jag läsa alla på en gång, men eftersom att jag vill se Beautiful Creatures på bio snartsnartsnart så får jag börja med den.
 
Och så är jag helt extremt pepp på Ryans andra zombiebok!
 
Nu ska jag verkligen njuuuuuuuuuuta. Älskade böcker.
 
 
 
 
 
Alla-hjärtans-dag-böckerna jag fick välja ni vet? Första boken kom igår! Book Depository har delat upp orden i fyra delar så varje bok skickas för sig. Men det är lika bra, får hellre ner dem en och en i postlådan än att gå och hämta alla på ett utlämningsställe.
 
Måndagens leverans blev Ender´s Game!
 
 
 
 
I september släpps nya amerikanska covers för att fira 15-års jubileet för publiceringen av Harry Potter i USA. (Redan 15 år?!) Än så länge har bara första bokens omslag släppts. Illustratören är japanske Kazu Kibuishi och förlaget Scholastic.
 
Vad tycker ni om omslaget? Jag älskar det! Hans övriga verk  ser helt underbara ut så jag tror att de nya böckerna kommer bli helt fantastiska!
 
 
 
                           
 
 
 
Nu kan man förboka böcker inför bokrean som startar den 26 februari. Jag har ju köpstopp men kan inte hålla mig från att plåga mig själv och kika runt. Slumpades in på en bokblogg för någon dag sen som tipsade om Libba Bray´s trilogi om Gemma Doyle. Inbunda, alla tre för hundralappen. Åh vad jag ville ha dem, la dem i korgen men tvekade. Väntade. Det gick en dag. Bestämde mig för att köpa dem, måste ha dem. Och de var slut.
 
Jag lärde mig en läxa och tvekade inte när jag idag kikade in på Bokus förhandsbokning och stötte på en deal som jag inte kunde säga nej till, köpstopp eller ej! Två Harry Potter-böcker för 19 kronor styck. 19 kronor styck. 19 kronor. Ah.
 
                         
 
Nu har jag ju visserligen inte haft ett särskilt stort behov av att läsa böckerna på engelska alls. Men för 19 kronor måste jag äga dem. Och 38 kronor kan ju knappast bryta köpstoppet... Hehe.
 
 
 
 
Fenix förlag har de vackraste omslagen och de absolut snyggaste ryggarna, hands down. Har Ödesbunden hemma och det omslaget är helt underbart. Och kolla på Stjärnfall, Hades, Anna ...! Och omslagen till Nora Roberts böcker är bara helt, helt aaaaaaaaaaah! Hennes böcker är inte riktigt min genre men jag vill äga dem bara för att. <3
 
 
 
 
 
Åh, jag har en underbar sambo som ger mig valfria böcker i Alla hjärtans dag-present! (Han har sett mig lida och hört mig gnälla.. haha) Och helt plötsligt ser livet lite ljusare ut!
 
      
 
 
Jag vill hemskt gärna se Beautiful Creatures nu när den kommer upp på bio men ville läsa boken först, så det var ett självklart val. Ender´s Game har jag sneglat på för länge, dags att slå till. Jag fullkomligt älskade Ryans The Forest of Hands and Teeth för flera månader sedan så uppföljaren var en självklarhet. Och så valde jag en ny bok som jag snubblade över - Anna dressed in blood.
 
Jag kan knappt vänta på att paketet ska komma fram! Jag saknar känslan av helt nya, oöppnade böcker i handen. Och den där fantastiska doften av tryckt papper! Åh.
 
 
 
Hej där!
 
Jag tog en liten paus som blev väldigt lång. Sådär särskilt många böcker har jag tyvärr inte läst heller egentligen så det har inte funnits mycket att skriva om. Läste dock J.K Rowlings Den tomma stolen runt jul och den var verkligen inte vad jag väntat mig. Det var verkligen en vuxenbok. Småstadsförakt och elakt skvaller blandat med övergrepp, droger och våld. Stilen tilltalade inte mig särskilt mycket heller. Jag ogillar att hoppa mellan olika familjer och otaliga karaktärer. Samtidigt var jag väldigt nyfiken på hur allt skulle sluta. Slutet var dock inte särskilt roligt det heller. Allt som allt en ganska medioker bok som jag personligen känner kunde varit skriven av vem som helst. Inte min stil helt enkelt.
 
Som sagt har jag inte läst så mycket böcker och anledningen till det är att jag har köpstopp. Och jag vill ju helst äga alla böcker jag läser så därför har jag inte lånat så mycket på biblioteket heller. Vilket gör att jag känner mig totalt svältfödd på litteratur! Så har fått tvinga mig till bibblan för att ha i alla fall något att läsa, just nu har jag en sliten upplaga av Utvandrarna vid sängen, förut var det Rubinröd.
 
Jaja, det är bara att hugga tag i Utvandrarna och se glad ut. :)